Lango papuošimai – vitražas

1901-12-13 / Jurgita Statulevičienė

Kartais taip norisi kažko naujo, kažko ypatingo. Šis noras užplūsta ir vaikus. Jie nori ,,pasipuošti“ kambarį, apklijuoti jį nenulipdomais lipdukais ar baisiąja izoliacine plėvele:).
Prisiminėme vieną puikų būdą, kaip papuošti savo kambario langus – tai vitražiniai dažai. Viskas labai paprasta (sudėtingiausia tik nueiti į parduotuvę ir nusipirkti vitražinių dažų). Jų būna be galo įvairių, bet taupant galima pirkti pačius paprasčiausius. Mes nusipirkome truputėlį brangesnius – kelios spalvos šviečia naktį:). Pasitiesiame laikraštį (kad neišteptume stalo ar grindų), ir pirmyn.

Galima piešti pagal šablonus arba nusipiešti savo piešinėlį. Tuomet leidžiame jam gerai išdžiūti ir tada drąsiai klijuojame ant lango. Nes šie vitražiniai dažai puikiai atsiklijuoja, kai nusibosta. Šitaip galima dekoruoti stiklines, vazas ar žvakides.
Kadangi vonioje turime nediduką langelį, bet neturime užuolaidos, kartu su dukra visą jį nudažėme vitražinių dažų lopais. Ir esu labai patenkinta:). Mat voniai šis pagražintas langelis suteikė jaukumo ir, esant vis kitokiam švietimui, vis kitaip atrodo:).

Komentarai

Į viršų Į viršų
error: Wayfinder class not found