Sveiki ir švarūs namai su „Greenwalk“

1901-12-13

Šiuolaikiniuose namuose svarbi ne tik tvarka ir švara, bet ir puikus mikroklimatas. Gera žinoti, kad ant paviršių tikrai nėra mikroorganizmų, ore nesklando alergenų ir... cheminių valymo priemonių mikrodalelių.

„Greenwalk“ – vos prieš metus Latvijoje sukurtas prekės ženklas, kuriuo žymimos aplinkai nekenkiančios buities priemonės: skalbimo milteliai, įvairios paskirties mikropluošto šluostės, kalkių nuosėdas skaidantys magnetai, pirštinės ir kt. Šios priemonės leidžia namuose palaikyti švarą ir tvarką minimaliomis sąnaudomis, yra saugios žmogui bei aplinkai ir ypač ilgalaikės. Neseniai pasirodžiusius gaminius jau spėjo įvertinti reiklūs vartotojai, pripažino tinkamais Latvijos astmos ir alergijos federacija. Lietuvoje „Greenwalk“ parduodami vos mėnuo, tačiau jau sulaukė pirkėjų susidomėjimo. Artimiausiuose gamintojų planuose – užkariauti Vakarų bei Rytų Europos pirkėjų simpatijas bei įgyti jų pasitikėjimą. Kol kas „Greenwalk“ tai neblogai sekasi.

Šluostės
„Greenwalk“ šluostės iš ypatingo mikropluošto buityje tiesiog nepamainomas: ypač lygios ir tankios, turi statinį krūvį, todėl sutraukia nešvarumus, dulkes, bakterijas ir jų apykaitos produktus. Jomis valant paviršius nereikia jokių papildomų valiklių! Namai tampa ypač švarūs visomis prasmėmis, be „papildomo“ cheminių priemonių kvapo. Kartu saugoma gamta ir sutaupoma nemažai pinigų, kurių reikėtų buitinei chemijai pirkti. Mikropluošto šluostės gali būti naudojamos ir drėgnos, ir sausos, tinka ypač jautriems paviršiams valyti: skystųjų kristalų televizorių ekranams, saulės akiniams, kompiuterių monitoriams ir kt. Be to, jos ypač patvarios: tą pačią šluostę galima naudoti keletą metų – nepraras gerųjų savybių.

Magnetas
Jeigu namuose iš čiaupo bėga kietas vanduo, padėti gali „Grenwalk“ magnetinis „pirštelis“. Jį tereikia įdėti į dušo antgalį ir galima džiaugtis gerokai minkštesniu, panašiu į ežero ar šaltinio, vandeniu. Magnetinis „pirštelio“ laukas skaido kalkių nuosėdas ir minkština vandenį. Prausiantis reikės mažiau dušo želės ar šampūno – ir nedidelis jų kiekis puikiai putos. Dušo kabiną bus galima rečiau ir mažiau šveisti, todėl į aplinką pateks mažiau tam naudojamų „agresyvių“ cheminių medžiagų.

Milteliai
Skalbimo milteliai be fosfatų užtikrina, kad jais skalbiami drabužiai nepraras spalvos, iš jų bus sėkmingai pašalinti nešvarumai, o išbėgęs į aplinką vanduo nekenks gyvajai gamtai. „Greenwalk“ skalbimo milteliai labai ekonomiški, mašinos būgnui jų tereikia vos 30 ml. Taigi galima ne tik džiaugtis švara, saugoti aplinką, bet ir sutaupyti. Gamintojai tikina, kad net ir netyčia patekę į burną šie milteliai nepakenktų sveikatai.


Išbandykite aplinkai nekenkiančius „Greenwalk“ gaminius:


„Washing Powder“ skalbimo miltelius be fosfatų, tinkančius visų tipų audiniams (ir spalvotiems). Veiksmingi skalbiant 40–95 laipsnių temperatūroje. Gamtoje greitai suyra, nekenkia aplinkai.


2000 ml (užtenka 65 skalbimams) kaina – 60 Lt


„Universal Lux“ iš aukščiausios kokybės mikropluošto pagamintas universalias šluostes įvairiems paviršiams valyti. Galima naudoti sausas ir drėgnas. Ypač ilgai tarnauja, galima skalbti skalbimo mašinoje iki 500 kartų.


40 x 40 cm kaina – 31 Lt


„Green magnetic finger“ kalkių nuosėdas skaidantį ir vandenį dušo antgalyje minkštinantį magnetą. Ypač ilgaamžis, nepraranda magnetinių savybių, gali tarnauti metų metus.


55 x 12 mm kaina – 45 Lt


Šiuo metu „Greenwalk“ gaminiai parduodami tiesioginio pardavimo būdu. Ateityje jų bus ir specializuotose parduotuvėse. Jūs taip pat galite tapti sparčiai gausėjančios „Greenwalk“ komandos nariu! Daugiau informacijos galima gauti el. paštu egle@greenwalk.eu arba tel. (8 698) 778 66.

Komentarai

Į viršų Į viršų
error: Wayfinder class not found