Žiemos šventė - žaidimai

1901-12-13 / Jurga Statulevičienė

Ar kada nors pagalvojote, kokią puikią šventę galima suorganizuoti šaltą žiemą? Bandykit rizikuoti ir tikrai nenusivilsit. Štai keletas žaidimų, kuriems reikia tik: šiltos aprangos, rogučių ar čiuožynių, ilgos virvės (geriau dviejų, tinka ir skalbinių virvė), arbatos termosų, sausainių, riestainių.

 

Rogučių traukimas virve. Ilgą virvę pririšti prie rogučių. Du suaugusieji sėdi ant rogių, o vaikai traukia virvę ir stengiasi įveikti atstumą kuo greičiau. (Dar smagiau būna kai yra keletas komandų).

 

,,Keleivio“ vežimas dviese. Rogėse sėdi mama ar tėtis, pagal signalą roges traukia du vaikai, jie apibėga bokštelį ir grįžę perduoda estafetę kitiems komandos draugams.

 

Virvės traukimas sėdint ant rogių. Juk bandėt traukti virvę vasarą, na, o dabar pats metas pabandyti traukti virvę ir žiemos metu, o dar linksmiau tai padaryti sėdint rogėse.

Angelų darymas ant sniego ir jų puošimas.

 

Sniego gniūžčių mėtymas į taikinį, Taikinį galima pasigaminti iš didelio kartono lapo, jame tereikia išpjauti didelę skylę, ir kartoną pritvirtinti prie medžio. Arba paprastesnis variantas: mėtyti gniūžtes į kelmą, medį ar šiaip kokį jūsų pasirinktą taikinį.

 

Čiuožinėjimas nuo kalniuko

Na, o šventę tegu vainikuoja dalyvių apdovanojimas karšta arbata ir riestainiais.

 

Komentarai

Į viršų Į viršų
error: Wayfinder class not found